2019-08-16 13:18:19• hírek • x

Egy vadonatúj laptop a főnyeremény: Óriási iskolaváró tombola a Nicovid üzletében

Többhetes tombolát indított a Nicovid szupermarket. Iskolaszereket a legjobban most a Zsadányi (Closca) úti üzletben éri meg beszerezni! Főnyeremény egy vadonatúj, Asus márkájú laptop.

Azok, akik augusztus 15. és szeptember 30. között betérnek a Nicovid áruházába, és bevásárolnak hozzávalókból a közelgő iskolakezdéshez, nyerhetnek! Nem kell mást tenni a részvételhez, mint a következő 3 márka bármelyikéből, vagy akár vegyesen is, minimum 100 lej értékben vásárolni: HERLITZ, PELIKAN, BIC.

 

Legyen az toll, ceruza, színes ceruza, vonalzó vagy füzet, a Nicovidban mindent megtalálnak egy helyen, nagy választékban. Jöjjenek el az egész családdal, és növeljék meg esélyüket a sorsolásban!

 

Az Asus márkájú laptop mellett gazdát keres még öt Herlitz táska és öt Herlitz hátizsák is. A meglepetések összértéke 4500 lejre rúg! Ne maradjanak le az iskolakezdés legnagyobb tombolájáról! Térjenek be a Nicovidba időben!

 

A Zsadányi (Closca) úton található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig vásárolhat be.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: